In C Communicatieadvies

Elk moment van de dag golft de zee het strand op, elke keer brengt de zee iets nieuws en laat het achter. De zee maakt indruk en beklijft. Dit is wat In C ook voor u, uw bedrijf of product wil bereiken. Laten we samen deinen op de zee en bewonderen welke indruk uw communicatie achter laat.

Achter In C

Conny Aalbers In C CommunicatieadviseurIn september 2012 ben ik van start gegaan met In C, na ruim 10 jaar gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening. De laatste zes jaar werkte ik als marketing communicatie professional bij een projectontwikkelaar. Vanuit een economische achtergrond heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in marketing en communicatie. En vooral communicatie heeft,  in al haar facetten, mijn passie gekregen. Ik heb veel ervaring op gedaan met social media, verkoopgericht presenteren, webteksten en persberichten schrijven.

Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke succesfactoren in mijn loopbaan. Waar anderen tevreden zijn, zet ik graag een stap extra. Kernwoorden daarbij zijn voor mij passie, authenticiteit en gedrevenheid.

Het communicatiebos is de laatste jaren enorm gegroeid, graag neem ik u mee het bos in voor een wandeling. Tijdens deze wandeling laat ik u graag de diverse communicatiemogelijkheden voor uw bedrijf en/of product zien. Communicatie is ontmoeten, beleven, ervaren én verbinden. Daarom treedt ik iedere opdracht open, betrokken en vol ambitie tegemoet. Elke opdracht en opdrachtgever is uniek en daarom een mooie uitdaging!

Advertenties

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 3 september 2012 door .
Advertenties

In C op Twitter